Рівні цукру в крові можна умовно розділити на два типи: рівень цукру в крові натщесерце, коли ви не їсте, і рівень цукру в крові після прийому їжі, який підвищується після їжі. Високий рівень цукру в крові не лише сприяє набору маси тіла, але й спричиняє діабет, вступає у реакції з білками, провокуючи глікацію, старіння та атеросклероз. Останній викликає інфаркт міокарда та інфаркт головного мозку. При зниженні рівня гліколізованого гемоглобіну НbА1 у середньому на 0,9% (зниження рівня HbA1c з 7,9 до 7,0%) – знижується ризик інфаркту міокарда (ІМ) – на 16%.
SIRTMAX – Подвійний контрзахід при гіперглікемії натще та гіперглікемії після їжі.
Щоб захистити свій організм від високого рівня цукру в крові, додайте SIRTMAX у ваш раціон.
Активні інгредієнти:
Екстракт чорної куркуми (SIRTMAX®) - 33,3 мг.
Екстракт гіркої дині - 75 мг.
Екстракт салації - 22,22 мг.
Екстракт листя шовковиці - 20 мг.
Екстракт листя банаби - 15 мг.
Допоміжні інгредієнти: декстрин, мальтодекстрин, кристалічна целюлоза, HPMC, карбонат магнію, стеарат кальцію, діоксид кремнію, карамельний пігмент.
Дорослим по 1 капсулі тричі на день за 30 хвилин до їжі.